Unified Communications

Unified Communications, από τους πρωτοπόρους της ΙP Τηλεφωνίας. Εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και IT resources.

Oι Ενοποιημένες Επικοινωνίες (Unified Communications / Collaboration) σήμερα, είναι το ψηφιακό μέσο που κάνει τους ανθρώπους να συνδέονται, να επικοινωνούν, να εργάζονται μαζί, εύκολα και γρήγορα, με ασφάλεια και από παντού, μέσω οποιαδήποτε συσκευής (tablet/phone/pc/laptop).

 

H Algosystems υλοποίησε και υποστήριξε την πρώτη τεχνολογία IP Tηλεφωνίας, από την στιγμή που αυτή έγινε εμπορικά διαθέσιμη. Με το πέρασμα του χρόνου και με την μετονομασία της σε τεχνολογία ενοποιημένων επικοινωνιών, η Algosystems προσέφερε και προσφέρει σε εκατοντάδες πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις Unified Communications / Collaboration σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και των λειτουργιών που διαθέτει η τεχνολογία αυτή. Υπηρεσίες όπως:

 

  • Τηλεφωνικά κέντρα βασιζόμενα στην τεχνολογία IP με όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες
  • Επιχειρησιακά Call Centers
  • Λύσεις Collaboration
  • Λύσεις Presence
  • Συστήματα τηλεδιάσκεψης on cloud / on premise και λύσεις Meeting Technology
  • Συστήματα καταγραφής και ιεράρχησης κλήσεων και φωνητικών δεδομένων

 

Η Algosystems στον τομέα αυτό διαθέτει μεγάλη εμπειρία που της επιτρέπει να σχεδιάζει και να υλοποιεί με επιτυχία λύσεις που ενσωματώνουν πολλαπλές λειτουργίες με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Για εξειδικευμένες λύσεις Collaboration, βιντεοσυναντήσεις και λύσεις Μeeting Technology της Cisco  που θα βοηθήσουν άμεσα στον ψηφιακό σας μετασχηματισμό, τη μείωση κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα

https://www.cisco.com/c/en/us/solutions/collaboration/meeting-solutions/index.html?dtid=osscdc000283

https://www.cisco.com/c/en/us/solutions/collaboration/index.html

και αφήστε την Algosystems να σας προσφέρει μία βέλτιση εμπειρία ψηφιακής συνάντησης και συνεργασίας, άμεσα!

WordPress Image Lightbox