Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων

Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων. Πόσο ασφαλής αισθάνεστε ότι είναι η επιχείρησή σας;

Σήμερα, με τα περιστατικά ψηφιακής απάτης, κλοπής και κυβερνοεπιθέσεων να κατατάσσονται ανάμεσα στους ΤΟP 5 Παγκόσμιους Κινδύνους για κάθε σύγχρονη επιχείρηση, είναι εξαιρετικά σημαντικό οι επιχειρήσεις να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για την διασφάλιση της εύρυθμης επιχειρησιακής λειτουργίας τους , ένας λόγος παραπάνω σήμερα με την κάθετη αύξηση της τηλε εργασίας και των ανάλογων κινδύνων που αυτή ενέχει.

Για την Algosystems, η ενασχόληση με την Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων ήταν μία φυσική εξέλιξη λόγω του επιχειρησιακού της χαρακτήρα. Από την απλή υλοποίηση ενός Next Generation Firewall και τη συμμόρφωση μίας εταιρίας κατά GDPR έως την πλήρη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών μίας εταιρίας, η Algosystems διαθέτει την τεχνογνωσία, τις υποδομές και το ανάλογο πιστοποιημένο προσωπικό έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας. Υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης, υποστήριξης και λειτουργίας λύσεων ανεξαρτήτως μεγέθους ή πολυπλοκότητας σε συνεργασία με τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστικούς Οίκους, από τους οποίους η εταιρία φέρει και τις ανάλογες πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις .

H Algosystems έχει προχωρήσει σε μία στρατηγική επένδυση, οδηγώντας “τον δρόμο μπροστά” στην νέα cybersecurity εποχή, τόσο με νέα υψηλά εξειδικευμένα στελέχη cybersecurity,  ένα πιστοποιημένο κατά ΙSO 27001  Security Operations Center το Cyber A και πολλαπλές συνεργασίες με Οίκους όπως Cisco, Microsoft, Symantec, Citrix, IBM Security, Qualys, VMware, Fortinet, CyberArk, Boole Server, Manage Engine, Blancco & TrustArc, προσφέροντας προηγμένες λύσεις Cyber Security, ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

To porfolio προϊόντων και λύσεων κυβερνοασφάλειας της εταιρίας, αναλύεται ακόλουθα:

Eπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να στοχεύσουμε μαζί στις κατάλληλες λύσεις, σχεδιασμένες για τις εξειδικευμένες ανάγκες κυβερνοασφάλειας της επιχείρησής σας.

WordPress Image Lightbox