Πληροφορική, Επικοινωνίες & Κυβερνοασφάλεια

Πληροφορική, Επικοινωνίες & Κυβερνοασφάλεια

H Algosystems, με τεράστια εμπειρία ως System Integrator στον τομέα της Πληροφορικής & των Επικοινωνιών, μπορεί και ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στα τεχνολογικά σας «θέλω».

Η εταιρία είναι γνωστή χρόνια στην αγορά για την εξαιρετική δυνατότητα επίλυσης πολύπλοκων τεχνικών προκλήσεων, την ευελιξία της και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση.

Σε συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστικούς Οίκους Πληροφορικής, η Algosystems παρακολουθεί όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, έχει τη γνώση και την εμπειρία να στηρίξει τις τεχνολογικές της προτάσεις και υποστηρίζει τον πελάτη με μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών σε 24ωρη βάση.  Με πολυπληθές τεχνικό δυναμικό και αφοσιωμένο Project Management Team αλλά και με ένα εκτεταμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, η Αlgosystems σας υποστηρίζει αποτελεσματικά και είναι η σταθερή σας επιλογή που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να «προχωρήσει μπροστά».

Testimonials

«17 χρόνια συνεχούς συνεργασίας, αποδεικνύουν την εμπιστοσύνη αλλά και την ικανοποίηση για τις υπηρεσίες της Algosystems. Έχουμε συνεργαστεί σε δύσκολα projects και τα έχουμε καταφέρει. Πωλήσεις και Τεχνικό τμήμα, διαθέτουν υψηλό επίπεδο γνώσεων και πάντα προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις σε ότι παρουσιαστεί. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από αυτή τη συνεργασία και δικαιωμένος για την επιλογή.»    
Hellenic American Union / Αλέξης Τάγαρης / Information Technology Manager
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την επιτυχή μεταφορά των συστημάτων την περασμένη εβδομάδα στο Amsterdam. Ο προγραμματισμός, η άψογη συνεργασία καθώς και οι καίριες επεμβάσεις όπου χρειάστηκε, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Η ομάδα λειτούργησε άψογα.
Speedcast / Γιώργος Βενιανάκης CCIE #8418 / Head Global MSS & GX Operations
Η Αlgosystems είναι μια εταιρία που αγκαλιάζει το όραμα του πελάτη και ταξιδεύει μαζί του, βοηθώντας στην πραγματοποίησή του.
Interamerican / Νικόλαος Μαρουλιανάκης / ΙΤ Μanager
WordPress Image Lightbox