Λύση Σε Υποδομές ΙΤ

Στιβαρές υποδομές ΙΤ, για τη σύγχρονη επιχείρηση.

Από την έναρξη των εργασιών της στον τομέα της πληροφορικής, η Algosystems υιοθέτησε τον ρόλο και τον χαρακτήρα του integrator. Οι υποδομές πληροφορικής είναι ένα από τα κύρια αντικείμενα εργασιών της μιας και η ικανότητά της να προσφέρει εξειδικευμένες και ποιοτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών της, οδήγησαν πολλαπλές εταιρίες στο να την εμπιστεύονται για την ανάπτυξη της ΙΤ υποδομής τους. Η εταιρία σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει μεγάλη γκάμα υποδομών πληροφορικής. Οι εμπορικές συνεργασίες και οι πιστοποιήσεις που διαθέτουμε σε συνεργασία με πληθώρα καταξιωμένων κατασκευαστών, συνεπάγονται πληθώρα λύσεων όπως:

 

  • Systems Hardware.

Υπολογιστικά συστήματα (Servers) όλων των κατασκευαστών για κάθε απαιτούμενη διάταξη και ισχύ.

  • Systems Storage.

Συστήματα αποθήκευσης δεδομένων κάθε χωρητικότητας, απόδοσης, τρόπου διασύνδεσης και υπηρεσιών πρόσβασης.

  • Virtualization Platforms.

Υλοποιήσεις εικονικοποίησης συστημάτων και private cloud, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες κατασκευαστών όπως VMware & Microsoft.

  • Systems Software.

Υλοποίηση συστημάτων βάσεων RDBMS (SQL, MySQL, ORACLE), ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Microsoft Exchange), λογισμικού συνεργασίας Intranet (Microsoft Sharepoint) και άλλα.

  • Application & Desktop Virtualization.

Εικονικοποίηση εφαρμογών και σταθμών εργασίας με λογισμικά των κατασκευαστών, Microsoft, Citrix & VMware.

  • Server Load Balancing.

Διαμοιρασμός φόρτου εξυπηρετητών για απαιτητικές υλοποιήσεις με χαμηλούς χρόνους απόκρισης.

  • High Availability & Disaster Recovery Sites.

Σχεδιασμός και υλοποίηση συστημάτων και υποδομών υψηλής διαθεσιμότητας και DRS με RPO / RTP από το μηδέν (Real Time) σε λίγα λεπτά ή ώρες και μέχρι μερικές ημέρες. Οι υλοποιήσεις μπορεί να επιτευχθούν σε ιδιόκτητες τοποθεσίες, σε τοπικά datacenters ή στο cloud. H Algosystems σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει συστήματα και υποδομές υψηλής διαθεσιμότητας χρησιμοποιώντας λογισμικό των κατασκευαστών Microsoft, Citrix, VMware, Veritas, Stratus (Ever Run) και άλλων.

  • Backup & Replication.
    • Συστήματα λήψης δεδομένων ασφαλείας σε δίσκο ή μαγνητικό μέσο. Υλοποιήσεις για κάθε όγκο δεδομένων, κάθε απαίτηση χρονικού διαστήματος λήψης ή ανάκτησης και για μία ή πολλαπλές τοποθεσίες.
WordPress Image Lightbox