Λύσεις Δικτύωσης

Λύσεις για εταιρικά δίκτυα, στην αιχμή της Τεχνολογίας

Για περισσότερο από τέσσερεις δεκαετίες, η Algosystems προσφέρει προηγμένες Λύσεις Δικτύωσης και επενδύει στη συσσώρευση τεχνογνωσίας πάνω στις νέες τεχνολογίες για λύσεις δικτύων. Από το μικρότερο έως και το μεγαλύτερο και πλέον πολύπλοκο δίκτυο πληροφορικής, οι λύσεις Δικτύωσης που προσφέρουμε, σχεδιάζονται και υλοποιούνται από εξειδικευμένους μηχανικούς με τις ανώτερες τεχνολογικές πιστοποιήσεις και υποστηρίζονται από εξοπλισμό των πλέον αξιόπιστων τεχνολογικών Οίκων.

 

Ο σχεδιασμός για την υλοποίηση ενός νέου δικτύου ή την αναβάθμισης ενός υφιστάμενου εταιρικού δικτύου, ξεκινά με την ανάλυση των επιχειρηματικών αναγκών του πελάτη. Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες που προδιαγράφονται από τις διαδικασίες λειτουργίας του, προστίθενται και αυτά στις παραμέτρους σχεδιασμού της λύσης. Η οικονομοτεχνική ανάλυση των στοιχείων του σχεδιασμού προδιαγράφει τελικά την μέθοδο υλοποίησης και την επιλογή των ενεργών συστημάτων που απαρτίζουν την λύση. Στόχος μας πάντα είναι το βέλτιστο επιχειρηματικό αποτέλεσμα για τον ενδιαφερόμενο πελάτη, βοηθώντας τις επιχειρήσεις «να περάσουν μπροστά» και να υλοποιήσουν τους στόχους τους μέσα από την τεχνολογία.

Μερικές από τις τεχνολογίες που περιλαμβάνονται στις δικτυακές λύσεις που προσφέρει η Algosystems, είναι:

 

 • Wireless Links (Laser & RF).

Για την δικτυακή διασύνδεση κτιρίων και υποκαταστημάτων σε αποστάσεις από μερικά μέτρα έως μερικά χιλιόμετρα και για την προώθηση κάθε δικτυακής υπηρεσίας όπως Data & IP Telephony.

 • Wan link aggregation & load balancing.

Για την διασύνδεση σε δίκτυο ευρείας περιοχής ή στο διαδίκτυο σε περιοχές που δεν υπάρχουν διαθέσιμα links με το απαιτούμενο εύρος διασύνδεσης.

 • Wan optimization.

Για την βελτιστοποίηση των συνδέσεων ευρείας περιοχής και την επίτευξη οικονομίας στα τηλεπικοινωνιακά κόστη.

 • WAN Routing.

Για την υλοποίηση δικτύου ευρείας περιοχής και την προώθηση ή δρομολόγηση των απαιτούμενων δικτυακών υπηρεσιών.

 • Point to Point & Point to Multi Point VPN & MPLS VPN.

Για την διασφάλιση των επικοινωνιών με την χρήση του δικτύου ευρείας περιοχής.

 • Remote Access VPN.

Για την διασφάλιση της απομακρυσμένης πρόσβασης των χρηστών.

 • Datacenter, Core, Distribution & Access routing & switching.

Για την υλοποίηση εταιρικών και επιχειρησιακών δικτύων.

 • Cloud Managed wired & wireless networking.

Για την υλοποίηση εταιρικών, ενσύρματων & ασύρματων δικτύων, τα οποία θα διαχειρίζονται μέσω cloud based υπηρεσία.

 • Autonomous, Controller Based & Wireless Mesh wireless networking.

Για την υλοποίηση εταιρικών και επιχειρησιακών ασύρματων δικτύων.

 • L2 Bridging Across L3 Networks.

Για την υλοποίηση δικτυακής διασύνδεσης Disaster Recovery Sites.

 • Network Management & Analytics.

Για τη διαχείριση και ανάλυση της απόδοσης κάθε τύπου δικτύου.

Η Algosystems, από την αρχή της ίδρυσης της, προσφέρει και δικτυακές λύσεις για Industrial Networking. Οι λύσεις αυτές αφορούν κάθε είδους βιομηχανικά περιβάλλοντα και υποδομές δημόσιας χρήσης όπως αυτοκινητόδρομοι, γέφυρες και τούνελ.

 

Τα τελευταία χρόνια η Algosystems επενδύει σε δύο νέες τεχνολογίες που αν και αφορούν διαφορετικά πεδία, προδιαγράφουν και χαρακτηρίζουν τα δίκτυα του μέλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα IoT (Internet of Things) δίκτυα και στα SDN (Software Defined Networks).

 

Από τον πάροχο μέχρι το computer room του πελάτη, από το Datacenter μέχρι την περίμετρο του δικτύου και μέχρι την τελική συσκευή πρόσβασης, ενσύρματα ή ασύρματα, η Algosystems 31 χρόνια σχεδιάζει, υλοποιεί, υποστηρίζει και διαχειρίζεται Λύσεις Δικτύωσης υψηλής απόδοσης, ασφάλειας και διαθεσιμότητας, για τις μεγαλύτερες εταιρίες του ιδιωτικού κυρίως τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

WordPress Image Lightbox