ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ALGOSYSTEMS ΣΤΑ CISCO PARTNER AWARDS 2018

27 Φεβρουαρίου, 2018

Στην Αlgosystems, τα βραβεία Commercial Μarket Partner of the Year και Lifecycle Μanagement Partner of the Year της Cisco Greece.

Σε μία εντυπωσιακή βραδιά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά αφιερωμένη στους συνεργάτες της, η Cisco ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 27ης Φεβρουαρίου διπλή τιμητική διάκριση προς την Algosystems, αυτή του  “Commercial Market Partner of the Year” αλλά και του “Lifecycle Management Partner of the Year”.

Το βραβείο “Commercial Market Partner of the Year” που απονεμήθηκε στην Algosystems, αντιπροσωπεύει την αναγνώριση της Cisco για την επίτευξη διψήφιου ρυθμού ανάπτυξης 26,5% στη συγκεκριμένη αγορά μέσα στο 2017-του μεγαλύτερου από τους υπόλοιπους συνεργάτες της Cisco στην Ελλάδα.

Eπίσης, η Algosystems απέσπασε και το βραβείο Lifecycle Management Partner of the Year. H εταιρία πραγματοποίησε πολλαπλά network discoveries σε πελάτες, παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά σε παλαιό εξοπλισμό τους, προτείνοντας παράλληλα την καταλληλότερη ανά περίπτωση αναβάθμισή του και επιτυγχάνοντας μειωμένο ρίσκο και αυξημένη παραγωγικότητα για τους πελάτες της μέσω της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών.

Για μία ακόμα χρονιά η Algosystems, Cisco Gold Partner, τιμήθηκε από τη Cisco με σημαντικές διακρίσεις που προκύπτουν από την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών για πάνω από 2 δεκαετίες και από την επένδυση της Algosystems στην αποτελεσματική και σταθερή σχέση προστιθέμενης αξίας με τους πελάτες της.

Η Αlgosystems επιθυμεί να στείλει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους πελάτες της για τη συνεχόμενη υποστήριξή τους.