Προηγμένες λύσεις Collaboration, στο Κέντρο Φυσιατρικής Αποκατάστασης «Θησέας»

24 Νοεμβρίου, 2017

Η Algosystems ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση λύσης Cisco Collaboration νέας γενιάς, στο ολοκαίνουριο κέντρο φυσιατρικής αποκατάστασης  «Θησέας», στην Αθήνα.

Η λύση που αναπτύχθηκε στον «Θησέα», σε ένα κτίριο 7000 τ.μ., περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προηγμένες εφαρμογές και λύσεις collaboration όπως advanced telephony & video για εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία, Instant Messaging και Presence, εκσυγχρονισμένο Call Center, προηγμένο voice messaging και δυνατότητα Video Collaboration  μεταξύ ασθενών και ιατρών.

Η νέα λύση που σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και υποστηρίζεται από την Algosystems, έφερε πολλαπλά πλεονεκτήματα για το σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης. Πλεονεκτήματα, όπως η άμεση και συνεχή επικοινωνία μεταξύ των ιατρικών, νοσηλευτικών και διοικητικών στελεχών είτε αυτά βρίσκονται εντός ή εκτός του «Θησέα», με δυνατότητα χρήσης πολλαπλών επιλεγμένων συσκευών με ενσωματωμένη χρήση video, όπως IP Phone, tablet, PC, κινητό τηλέφωνο, κ.ο.κ. Επίσης, άλλο ένα πλεονέκτημα αποτελεί η εξυπηρέτηση ασθενών και συγγενών μέσω του εκσυγχρονισμένου Call Center και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μεταξύ ασθενών από το χώρο του σπιτιού τους και του εξειδικευμένου προσωπικού του Κέντρου, με χρήση video collaboration. Τέλος, μέσω της χρήσης των νέων αυτών τεχνολογιών, επετεύχθη αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού και μειωμένα κόστη επικοινωνίας.

Eδώ

https://www.youtube.com/watch?v=VD4bSB4Pjos

μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο video case study που η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα.