Μήνυμα Προέδρου

Μήνυμα προέδρου

Aγαπητοί Πελάτες, Συνεργάτες και Μέτοχοι,

 

Mε μεγάλη μου χαρά επικοινωνώ μαζί σας μέσα από τη νέα μας διαδικτυακή παρουσία. Ευελπιστώ πως θα βρείτε την καινούρια μας ιστοσελίδα εύχρηστη και ενδιαφέρουσα, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε εύκολα το εύρος των λύσεων που προσφέρει η Algosystems και πως αυτές μπορούν να συνδυαστούν αποτελεσματικά με τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Με δυναμική παρουσία εδώ και 35 χρόνια στην Ελλάδα και 7 χρόνια στο Κατάρ μέσω της θυγατρικής της  , η εταιρία ως System Integrator με προστιθέμενη αξία, διαθέτει πλούσια τεχνογνωσία και εμπειρία σε αρκετά διαφοροποιημένες λύσεις,  όπως Πληροφορικής και Επικοινωνιών,  Αυτοματισμού και Ελέγχου αλλά και Μετρολογίας, με κοινή συνειστώσα την τεχνολογία.  Είμαστε και παραμένουμε για τους πελάτες μας γνώστες των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να «προχωρήσουν μπροστά» και να υλοποιήσουν τους στόχους τους μέσα από την τεχνολογία, σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται.

Η εταιρία μας εδώ και καιρό, βρίσκεται σε μία πορεία δημιουργικής ανάπτυξης. Ήταν μοιραίο να έρθει ο καιρός και της δημιουργικής εξωστρέφειας. Ο καιρός για να δείξουμε το νέο πρόσωπο της Algosystems, τη νέα μας λογότυπηση και εταιρική ταυτότητα, την όρεξή μας για δημιουργική αλλαγή που αντανακλά την εικόνα μία σύγχρονης τεχνολογικής εταιρίας η οποία ξέρει να δίνει λύσεις και να αναδυκνείει το «μονοπάτι μπροστά» για κάθε πελάτη. Βασισμένη, στις ίδιες σταθερές αξίες και αρχές απέναντι στους συνεργάτες και μετόχους μας. Bασισμένη στην ακεραιότητα και την επαγγελματική μας φιλοσοφία.

Πιστεύουμε σε δυνατές συνεργασίες και εκτιμούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας η οποία και μας οδηγεί να ανταποδίδουμε στους πελάτες μας σταθερές, αποδοτικές και οικονομικές λύσεις, στην αιχμή της τεχνολογίας.

Σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία, επιδιώκουμε και καταφέρνουμε να διατηρούμε μία υπεύθυνα οικονομικά υγιή εταιρία προκειμένου να παραμένουμε επάξια δίπλα στους πελάτες μας που μας έχουν χαρίσει από τα υψηλότερα ποσοστά πιστότητας στην αγορά μας. Στοχεύουμε στο να διατηρούμε πολύχρονες και δυνατές συνέργιες με τους τεχνολογικούς μας συνεργάτες και προμηθευτές μας. Αναγνωρίζουμε δε ότι η καλή μας φήμη και η πιστότητα των πελατών μας υποστηρίζεται από τους εξαιρετικούς ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα της Algosystems, εργαζόμενοι αρμονικά για να ανταποκρίνονται στις καθημερινές προκλήσεις, διατηρώντας ένα απόλυτα πελατοκεντρικό προφίλ.

Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και προετοιμάζουμε σημαντικές επενδύσεις σε νέες υπηρεσίες, συνέργιες και λύσεις.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε για όλους εσάς, ο   αξιόπιστος, ευέλικτος και άμεσα ανταποκρίσιμος συνεργάτης σας, όπως μας γνωρίζετε 35 χρόνια τώρα.

 

Με τιμή,

Akram Sahyoun,

Πρόεδρος,

Αlgosystems S.A.

WordPress Image Lightbox