Πρόσκληση Μετόχων σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

10 Δεκεμβρίου, 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
των κκ. ΜΕΤΟΧΩΝ
της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία
“ΑΛΓΟΣΥΣΤΕΜΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΛΟΓΙΑΣ‘’
και διακριτικό τίτλο “ΑΛΓΟΣΥΣΤΕΜΣ Α.Ε.”
σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση
Αρ. ΓΕ.ΜΗ. 121687499000
Λεωφόρος Συγγρού, αρ. 206, Καλλιθέα

Σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ΑΛΓΟΣΥΣΤΕΜΣ Α.Ε. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 30η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας επί της Λεωφόρου Συγγρού, αρ. 206, 4ος όροφος, Καλλιθέα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Ονομαστική μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ποσού ευρώ 571.688,24 με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, μέσω συμψηφισμού ζημιών παρελθουσών χρήσεων, με σκοπό την εξυγίανση της Εταιρείας – Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
  2. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

 

Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να συμμετάσχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο Ταμείο της εταιρείας ή σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε άλλο κράτος μέλος και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

 

Καλλιθέα, 9 Δεκεμβρίου 2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο